Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

bag

Запазили сте 0 продукта

Телефон за поръчки
0894 496 030 

Работно време: 10:00-17:30ч. 
всеки ден без неделя 

 

ТОП МОДЕЛИ

Какво е рошав килим ?

 

Рошаво, стилно, модернотака можем да опишем най-кратно за рошав килим! Този вид килим може да бъде много елегантен елемент на вашия дом. 

Рошавият килим е един от най-предпочитаните декоративни елементи в последно време, поради своят мек, пухкав косъм, в сравнение с класическите модели. Ако искате да създадете топла и комфортна обстановка и различна декорация в дома си, всичко, което трябва да направите, е да изберете един от моделите рошави килими, предлагани в различни размери и дизайн при нас. 

 

Килими тип Шаги 

Рошав килим Shoko (Shaggy)

 

Шаги имат различни и оригинални модели килими и пътеки, подходящи за коридор, спалня, хол, кухня и всякакъв вид помещения. Предлагаме правоъгълни, кръгли, елисовидни килими, едноцветни или шарени, както и пътеки на метраж.

 

Различните и оригинални модели предлагат възможности да украсите дома си, както желаете, по собствен вкус и стил. За семпла декорация можете да изберете едноцветни модели. А за любителите на по-раздвижена декорация, предлагаме и шарени модели. Може да разгледате.  

 

 

Различни видове рошави килими и пътеки 

Рошав килим Lux Madrid

  

Различните видове рошави килими, могат да бъдат, само от полиестер, полипропилен или смесени тъкани като 70% полиестер и 30% полипропилен или 50% полиестер и 50% полипропилен.

 

Ние от KILIMCHE.com  предлагаме много цветови опции като бял рошав килим, сив рошав килим, черен рошав килим, кремав рошав килим, зелен рошав килим, червен рошав килим , кафяв рошав килим, лилав рошав килимшарени рошави килими. Предлагаме и пътеки, едноцветни както и шарени. 

 

 

 

Отзиви на потребители за Рошави килими 

  

Коментарите на Нашите клиенти за Рошави килими е, че цените на рошавите килими са много достъпни в сравнение със стойността и качеството на употребата. Със своята мека структура, рошавите килими са един от най-предпочитаните продукти на потребителите, за да създадат комфортна и топла обстановка в дома. 

 

 

Как се пере Рошав килими ?

  

Има някои неща, за които трябва да сте наясно, когато перете рошави килими. Всеки килим/ пътека, трябва да се пере по отделно да се използва само преперат за пране на килими . Температурата на водата да е максимум 30 ° C и килимът да се изплакне обилно с вода и да се изсушава много добре.

 

Пазарувайте с удоволствие от KILIMCHE.com