Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

bag

Запазили сте 0 продукта

Телефон за поръчки
0894 496 030 

Работно време: 10:00-17:30ч. 
всеки ден без неделя 

 

   

ТОП МОДЕЛИ

Цени на модерни килими

Какво представляват модерните модели килими?

 

Килимите, които допълват интериорната украса, са предметите, които се харесват на хора с различни вкусове с различните си модели, модерни и класически. Изчистени модели килими, както с ефектни шарки, така и състоящи се от един цвят, се адаптират към различни вкусове и области на употреба.

 

Съвременните цени на килимите с различни алтернативи се различават според методите на тъкане, дизайните, качествата на преждата. Когато избирате, размерът на килима, който искате да закупите, също влияе значително на цената му. Ако искате нискобюджетни килими, можете да изберете машинни килими, “килими от 35лв“ които са по-тънки и по-малки. Съвременните модели килими и цените се променят ден за ден според критериите за цвят, модел и дизайн. Ако търсите луксозни килими за стилни помещения, можете да изберете рошави килими. Може да ги откриете ТУК!

 

МОДЕРНИ КИЛИМИ ЗА ХОЛ

 

 Съвременните килими за хол са проектирани в различни размери в зависимост от размера на стаята, където ще се използват. В модерната декорация на всекидневната, малките размери килими са за предпочитане. Фигуралните модели, както и моделите с печат на град или текст, често са предпочитани сред модерните килими. Ако мебелите, пердетата и дивана са шарени и ефектни, препоръчваме да изберете по-изчистен килим, за да избегнете прекалената шарения. 

 

Всичките ни предложения, с размери и цени, може да видите ТУК

 

Пазарувайте с удоволствие от KILIMCHE.com